Oblikovanje logotipa

Prepoznavnost vašega podjetja med drugimi temelji tudi na logotipu. Logotip si mora uporabnik zapomniti, zato mora biti drugačen od ostalih, dobro dodelan, vendar vseeno kar se da enostaven. Logotip mora predstaviti vaše podjetje ali storitve, ki jih ponujate. Uporablja naj se ga na dokumentih, spletni strani, vizitkah.

Zastarel logotip odbija stranke, saj jim daje vtis, da vaše podjetje ni profesionalno. V takšnih primerih je vseeno bolje, da logotipa sploh nimate, vendar je tudi ta alternativa zelo slaba, saj brez logotipa ne gradite na prepoznavnosti vašega podjetja. Zato vam svetujemo, da nas kontaktirate in za vas bomo pripravili predloge logotipa, med njimi pa boste izbrali najboljšo. Pri izdelavi logotipa bomo upoštevali lastnosti ter ponudbo vašega podjetja, ter tudi logotip in ponudbo vaše konkurence, tako da bomo izdelali kar se da najboljši logotip. Vse to seveda za nizko ceno!

Logotip izdelamo v barvi, ki najbolje predstavlja vaše podjetje. Ker pa takšen ne more vedno ustrezati na spletno stran ali vaše dokumente, izdelamo tudi inverzno verzijo, kjer sta glavni barvi zamenjani, npr. če je logotip sestavljen iz modre barve na belem ozadju, vam izdelamo tudi takšnega z belim napisom na modri podlagi.

Poleg logotipa izdelamo tudi favicon, to pa je ikona, ki vse uporablja na zavihkih spletnih brskalnikov in v naslovni vrstici nekaterih od brskalnikov.

 

optisplet

Originalni logotip

 

Print

Invertiran logotip

 

Thumbnail_01

Favicon